söndag 3 april 2011

Gruppterapin skjuts upp

I onsdags ringde psykologen jag tidigare talat med angående gruppterapi. Hon berättade att några av de som förut var intresserade nu hade hoppat av. Därför måste hon försökte hitta andra sociala fobiker som har lust att börja gå i gruppterapi. Hon skulle höra av sig om några veckor för att berätta hur det blir. Blir det inte av kan jag erkänna att jag kommer bli aningens besviken. Skulle verkligen behöva det där. Vi som egentligen skulle börja med gruppterapin i onsdags. Synd. =/

9 kommentarer:

 1. Men vad tråkigt! :-( Jag skulle gärna vilja gå i gruppterapi, men jag antar att din grupp inte kommer träffas i närheten av där jag bor..?

  SvaraRadera
 2. Tyvärr inte, rätt många mil bort. =/

  Har du kollat upp om de erbjuder gruppterapi nära dig?

  SvaraRadera
 3. Nej, det har jag inte. Får fråga nästa gång de ringer från psyk, typ om några veckor.

  SvaraRadera
 4. Tänk om det är som här - att de försöker dra igång en grupp just nu. Då kan några veckor vara för sent. Skulle föreslå att du själv ringer och frågar. Det är dessutom bra övning!

  SvaraRadera
 5. Ringer?! No way. De vet att jag har social fobi, om de försöker dra igång en grupp så borde de väl ringa till mig om det, eller? Dessutom känner jag inte riktigt för att öva just nu. Jag är ett nervvrak redan som det är. Det får bli en annan gång.

  SvaraRadera
 6. Man kan tycka att de borde kontakta dig i så fall.. hoppas verkligen det. Ofta går det att skicka mail, annars kan du som sagt ta det nästa gång de ringer. Hoppas de erbjuder gruppterapi där - det ska vara ett bra och effektivt sätt att hjälpa folk hantera sin sociala fobi.

  SvaraRadera
 7. Talade precis med vuxenpsyk i Norrköping, och de erbjuder inte gruppterapi. Däremot har de någon slags aktivitetsgrupp som psykoterapeuterna anordnar, men inte mer än så.

  Och nej, jag har ingenting att göra + är fruktansvärt rastlös.. ;)

  SvaraRadera
 8. jag tror min blogg kan glädja dig då jag berör hur systemet jobbar o att jag vågar ta upp allt som är obehagligt. du ska sträcka på dig som gör ett sådant fantastiskt jobb.

  KRAAAAM

  SvaraRadera
 9. Men tack så mycket! :-D Skönt att veta...även om svaret inte var vad jag hoppats på. Får väl kämpa vidare på egen hand.

  Hoppas att promenaden gick bra. :-)

  SvaraRadera