fredag 17 juni 2011

Tummen ner

Härmed är det bekräftat att jag är totalt värdelös på att läsa av signaler. Nu kom ämnet upp, och hon delar inte mina känslor. För tillfället känns det faktiskt okej, men frågan är hur jag kommer må lite senare när det börjar lägga sig? Time will tell..

onsdag 15 juni 2011

Självinsikten är okej

Vi var en liten skara på gruppterapin idag - endast två personer + ledarna. Inledningsvis skulle vi se videon där jag framförde en sång. När jag spelade den förra veckan kändes det faktiskt okej efteråt, men nu blev jag nervös. Tänk om det inte var lika bra som jag trodde då.. jag brukar alltid säga att jag har bra självinsikt, men tänk om jag inte har det! Självklart var jag väldigt spänd när vi började titta. Men det tog inte allt för lång tid innan ångesten lade sig. Det lät faktiskt helt okej. Skönt!

Nästa vecka ska ledarna ta med en kollega, och då ska vi antingen framföra något, rollspela en arbetsintervju, eller något annat där man kan tänkas träffa på en man aldrig har sett innan. Känns ju aningens oroande.

tisdag 14 juni 2011

Men jag är mjuk som snö

Lite läskigt hur snabbt humöret kan pendla. Är gladare än när jag sist skrev, men visst går det upp och ner nästan varje dag. Det är kanske inte för sent ändå. Hennes känslor har kanske inte svalnat som jag trodde.. men det känns som om hon är osäker på vad hon vill. Tråkigt nog dröjer det några dagar innan vi ses igen. Typiskt - för då blir det bara svårare för mig att våga visa vad jag faktiskt känner.

Imorgon är det gruppterapi igen, och vi ska se på det vi filmade sist - vilket i mitt fall betyder när jag spelade och sjöng en sång. Den person som jag brukar sitta bredvid och prata med är inte med imorgon. Hon brukar vanligtvis lugna mig när jag blir uppstressad. Så det känns inte alls bra. =/  Får väl se hur det går!