söndag 29 april 2012

11 frågor

Blev utmanad av Malin, så här kommer frågorna:

1. Vad upptog din lediga tid innan Internet kom in i ditt liv?
Spelade King eller lekte krig.. vad hemsk man var på den tiden..

2. Har du varit med om några övernaturliga upplevelser?
Nix, faktiskt inte.

3. Vad är du mest stolt över?
Min gitarr + att ha sprungit 8km på 33 minuter.

4. Sjuka tankar du tror att du är ensam om att ha...?
Efter en del terapi samt samtal med andra personer tror jag mig inte längre vara ensam om några tankar. Men jag ser mig som en rätt misslyckad person som aldrig kommer att hitta kärleken trots att jag gärna vill bilda familj, och skulle jag inte få jobba vidare på platsen jag är nu kommer de känslorna bli betydligt starkare och då kommer jag ännu mer överväga alternativen att avsluta mitt liv då jag knappt står ut med att vara jag.

5. Pest eller kolera?
Kolera, för då brukar man avlida rätt snart.

6. Vad har du under sängen?
En skrivare.

7. Vilken Astrid Lindgren-karaktär identifierar du dig mest med?
Hmm, svår fråga. Drängen Alfred kanske.. ;-)

8. Hur ser du på skönhetsoperationer?
Tycker det är synd med folk som blir beroende av det. Men kan förstå hur vissa vill förändra delar av sig själva. Däremot är det väl sällan de blir helt nöjda - finns stor risk att det finns annat man börjar störa sig på hos sig själv. Man önskar att de kunde försöka bygga upp sin självkänsla mer och vara nöjda med hur de ser ut.

Så.. jag tycker att personerna som vill skönhetsoperera sig först ska försöka bygga upp sin självkänsla på annat sätt (finns böcker och terapi att tillgå). Har de bra självkänsla men fortfarande vill opereras så är det fritt fram!

9. Känd person som du önskar ska börja blogga...?
Hinner knappt läsa bloggar alls så jag skulle nog inte följa en kändis blogg.

10. Om det inte hängde på pengar eller på omgivningens förväntningar...vad skulle du vilja ägna ditt liv åt då?
Musiken, helt klart.

11. Får du också ångest av att försöka komma på 11 meningsfulla frågor?
Då jag inte har 11 personer som följer mig behöver jag inte bekymra mig om detta. Annars kunde det vara en rolig utmaning. Hade nog inte fått ångest av det.

5 kommentarer:

 1. Tack för att du svarade på frågorna. :-)
  Men du...du är inte alls misslyckad! Vet att det kan kännas så när man är down...och du verkar vara rätt down just nu. :-( Men det vänder, jag lovar. En berg- och dalbana kan inte fortsätta neråt i all evighet, förr eller senare går det uppåt igen.
  KRAM

  SvaraRadera
 2. Har väl bara en ovanligt dålig dag. Generellt sett mår jag faktiskt bra. Kram Malin! :-)

  SvaraRadera
 3. Stina. Stina.michalsky@telia.com2 maj 2012 22:40

  Hej tjejer. Jag vet inte hur jag ska skriva eller så men. Jag gör ett försök. Jag blir så ledsen när ni är ledsna! Vill hjälpa er att må bra,att slippa all ångest,oro- ja allt! Jag är "ung" mamma. 21 år, och vill inte träffa folk. Jag hatar det,allt blir bara fel,jag blir nervös och kan inte prata riktigt typ.. Försök att hitta små guldkorn.... Tex. Katten frasse, eller hunden Svea.. Alltså något som driver er.. Jag hejar på er tjejer! Nrä jag var yngre så skar jag upp hela handlederna osv.. Men! Jag vill inte att min lilla flicka ska se eller veta. Ni klarar det. Be strong. JAG menar inget illa.. Ville bara säga att jag tänker på er,och önskar er all lycka. Kram Stina

  SvaraRadera
 4. Tack Stina, och starkt av dig att du klarat av att gå vidare trots att du haft det tufft! Värna om din dotter och gör ditt bästa för att få en nära relation till henne, kram!

  SvaraRadera