tisdag 27 september 2011

Jobbcoach

Återigen har jag varit ganska så värdelös på att uppdatera. Men här kommer en liten uppdatering i alla fall.

Har skrivit in mig på Arbetsförmedlningen och fått en jobbcoach som jag träffade för första gången igår. Det kändes bra tyckte jag. Hon kommer hjälpa mig med att skriva CV, träna på arbetsintervjuer, och dessutom har hon många kontakter på olika företag så hon kan hjälpa mig med att komma till intervjuer för jobb/praktik. Jag nämnde även mina sociala problem för henne och hon var väldigt förstående. Hon föreläser bland annat om personlig utveckling så hon har kunskap om till exempel olika fobier.

Vi kommer träffas en gång i veckan och däremellan får jag självklart jobba en del själv med att utforma CV, hitta jobb jag kan tänka mig, osv. Jag behöver verkligen någon utomstående som jag kan bolla tankar med, som pushar mig att komma ut på arbetsmarknaden. Hoppas att detta leder till något bra!

2 kommentarer:

  1. Skönt att höra att det finns NÅGON som har positiva erfarenheter av Arbetsförnedringen. Som du kanske har läst på min blogg sista tiden så är de helt dumma i huvudet här... :-S Men nu undrar jag en sak...studerar du fortfarande och har robotarna (arbetsförmedlarna) ingenting att invända mot det?!? Här säger de att jag måste sluta studera för att få någon hjälp eller överhuvudtaget få vara inskriven hos dem. :-S

    SvaraRadera
  2. De verkar ha väldigt dumma regler och din situation är riktigt svår. =/

    Mina studier är slutförda så det är därför jag får hjälp därifrån.

    SvaraRadera